Kevers kweken

Kevers kweken

Bestellen
Selecteer hieronder wat je zou willen hebben, dan hoor je zo snel mogelijk of het voorradig is en wat het totaal gaat kosten, inclusief verzendkosten. Verzendkosten worden namelijk berekend aan de hand van de bestemming (Nederland of België) en het gewicht van het pakket.

Als jouw bestelling binnen is stuur ik je een betaalverzoek. Mocht je jellies besteld hebben dan worden die vers gemaakt en zal het pakket met alle items uiteraard daarna pas opgestuurd worden. Pakketjes worden normaliter op woensdag of zaterdag verstuurd. Uiteraard kan een bestelling ook opgehaald worden.

Verzending binnen Nederland
Verzendkosten binnen Nederland (via DHL en t/m 10 kg) zijn € 6,45. Als het pakket verstuurd is, krijg je een mail met het tracktrace nummer (3S-code), zodat je de zending kan volgen. De 3S-code kan je hier invoeren.

Verzending naar België
Voor de kosten van zendingen naar België kan je terecht op de website van PostNL. Ook hier geldt dat als het pakket verzonden wordt met een tracktrace nummer, dat je direct na het aanbieden op het postagentschap een mail krijgt met het tracktrace nummer (3S-code), zodat je de zending hier kan volgen.
Deze jellies zijn kant-en-klaar en kunnen dus direct geleverd worden.
(De laatste 3!)
Homemade jellies worden op bestelling gemaakt.
Houd er rekening mee dat het een week kan duren voordat ze gemaakt zijn en verzonden kunnen worden.
(5 liter ≈ 1,7 kg)
Helaas uitverkocht. De black soil productie wordt weer in de lente opgestart.
(5 liter ≈ 1,7 kg)
(tijdelijk uitverkocht)
(De laatste 200 gram!)
Tweedehands, met lichte beschadigingen