Kevers kweken

Aanbod
Hieronder vind je ook een overzicht van alles wat ik momenteel beschikbaar heb. Voor bestellingen kan je me bereiken via het bestelformulier.

Multi-vrucht jelly 50ml

Homemade multivrucht beetle jelly

50 ml cups, ook ideaal voor grotere soorten zoals Dynastes en Megasoma
(gemengd: appel, banaan, citroen, mango, passievrucht, perzik, sinaasappel) – binnenkort ook andere smaken!
10 jellies: €7,50
50 jellies: 35

High-protein flake soil (gezeefd en gedroogd)

5 liter: €10

Langer houdbaar en meer substraat per liter door afwezigheid van vocht, Klik op de foto voor meer informatie over het proces van flake soil maken.

Cuphouder voor 16 grams jellies

Per stuk: €2,50

Let op: deze cuphouders zijn geschikt voor de veelgebruikte 16 gram beetle jellies, niet voor de 50ml jellies. 

Versnipperd droog blad

2 kg: €12,50

Doordat het blad gedroogd is, is het heel lang houdbaar. Het is versnipperd met behulp van een bladzuiger, waardoor het gemakkelijk te vermengen is als substraat. Wel bevochtigen!

Zijderupsenpoeder

100 gram: €2

Het eiwitgehalte van het zijderupsenpoeder is 55%.

Kevermodellen

Verschillende modellen beschikbaar – klik op de foto om alle modellen te zien. Er zijn zowel tweedehands modellen als nieuwe DeAgostini modellen beschikbaar.

Contact
Als je geïnteresseerd bent in de items die hier boven aangeboden worden, kan je een bestelling sturen via het bestelformulier. Ik zal dan zo snel mogelijk contact opnemen en regelen dat de bestelling bij je terecht komt.

Verzending
Pakketjes worden meestal woensdag of zaterdag verstuurd. Uiteraard kan een bestelling ook opgehaald worden.

Binnen Nederland
Verzendkosten binnen Nederland (t/m 10 kg via DHL) zijn €5,75. Als het pakket verstuurd is, krijg je een mail met het tracktrace nummer (3S-code), zodat je de zending kan volgen. De 3S-code kan je hier invoeren.

Buiten Nederland, binnen Europa
Voor de kosten van zendingen naar de rest van Europa kan je terecht op de website van PostNL. Houd er rekening mee dat een pakket van 100 jellies net iets meer weegt dan 2 kg. Ook hier geldt dat als het pakket verzonden wordt met een tracktrace nummer, dat je direct na het aanbieden op het postkantoor een mail krijgt met het tracktrace nummer (3S-code), zodat je de zending hier kan volgen.